kolmapäev, 3. juuni 2009

Kõigi naiste lohutaja, Indrek Tarand

Vaadake, sellega on asi nii, et tegelt mul ei tekkinudki seekord mingit isekeskis iseolevat arutelu, keda europrlaaalamenti valida. Sest noh, mise minusugune apsaluutselt mittedesperatiivne lapskarjaga koduperenaine ikka üldse mõtleb või arutleb... põle aegagi. Mina valin välimuse järgi. Ja vot, Indrek Tarand on väga minu maitse mees. "Pandav raam," ütles mu nooruke blond pikakoivaline-oivaline kolleeg.
No me käisime eila Raplamaal oma võimalike valijatega kohtumas ja lugusid tegemas ja siis arutlesime pikalt ja laialt. Ja meenutasime. Esialgu oli mul natike rohkem, mida meenutada, khmm.
Ja just sellepärast ikka Indrek. Et selline ebatüüpiline eesti mees või nii. Haritud. Heas vormis, east sõltumata. Tõepoolest, hea suhtleja. Selline, kes sulatab su teiselpool telefoni üles ükskõik mis asendist. Viimati juhtus autoroolis, mees oli kõrval. Hakkas köhatama. No sõitsin natukene kahe rea vahele keset Pärnu maanteed. Aga et ebatüüpiline jah. Umbes nagu minu mees, et kui armastada, siis korralikult. Ühte ja sedasama. Isamaad, ma mõtlen, eksju. Napsivõtmine ja pimedad ahväärid- no kuulge, meil kõigil juhtub. Mul näituseks täna Eesti Energiaga, kellele, nagu selgub, olen ma aasta jooksul, ups! mitu tuhat kilovatti sisse jäänud. No ikka üsna mitu tuhat. Aga see on teine lugu ja praegast tegeleme probleemile lahenduse leidmisega.

... a tegelt, eilset meenutades, noorest kolleegist, peaaegu et mantlipärijast apsaluutselt vaimustudes, tänast valimisstuudiot itsitades... ega polegi ju eriti kedagi muud valida või kas.
Sest kinniste nimekirjadega pandi ämbrisse.
Huvi europrlaaalamendi valimiste vasta on kogu Euroopas madal, eksju.
Nigunii on kõigil kandidaatidel miskine inimlik viga või mitu küljes, a Indrekut ma tunnen. Juba lapsepõlvest peale.
e-hääletus tundub huvitava võimalusena keskeale lähenevale naisterahvale natukene itiinimestega suhelda- no et platvorm ei tööta... õnneks eilseks oli tööle saadud ja sain ikka teha ristikese oma 115 juurde ära. Hingevärinal. Et noh, kui ei lase, siis äkki peavad liiga vanaks või koledaks või...

Vähemasti kahe, teadaolevalt üsna elusa ja kulgeva tädi tuju on noor Tarand ääks teind ja loodetavasti teeb edaspidi ka, kui ta sinna Eurosse saama peaks. Nuja minu ema vaatas täna ka arrrrrrrrrdunult ja ütles, et näh, on jah Juhani ääl natuke ja silmavaade... a ilusam veel kui vana Tarand. No eks neil seal ole jälle omad mälestused...

Mis ma kokkuvõtteks tahtsingi... et valida tuleb ikka seda, kes meeldib. Peaasi, et ei valiks Merisaart. See krt, kiskus roheliste maine kahe lausega alla, ja kus ma tean, et ma teda ei saa, kui ma kinniseid nimekirjasid lähen hääletama... a kus ma tean, et ta seal kuskil peidus pole, ah?

3 kommentaari:

sofie ütles ...

Las ma pakun - Tarand saab Europarlamenti kolm kohta?

Anonüümne ütles ...

vaja kontrollida:)

Anonüümne ütles ...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта tereloom.blogspot.com

Täitsa vanad asjad