kolmapäev, 13. september 2006

Inga, sinu soov on saanud tõeks

Ja rahvas tõuseb. Kes toolilt, kes trepil, kes tagajalgadele. Midagi toimub, ja see on tore. Sest mulle tundub, et mugavustsoonis elamine ei vii suurt kuskile. Väike pinge peab olema.
Lugege Delfi kommentaare ja mõelge, millised me ikkagi väljapoole paistame. Üks oli eriti masendav: "andke täiega, närige üksteisel kõri läbi, eestlased!"

Eile õhtul tuli naabrinaine ja rääkis silmade särades, et eesti muusikud on otsustanud Estonia juures korraldada kontserdi, et avaldada meelt poliitikas toimuva suhtes- ja tema on otsustanud oma pere ja sugulased kaasa võtta, parkida auto kodukiriku parklasse ja lippude lehvides kohale kõndida. Naabrinaine ei öelnud, et " kontsert Ilvese toetuseks", ta ütles "muusikud Eesti eest."

Võibolla see ongi nii nagu tema ja tuhanded teised seda mõistavad- pole tähtis, on see Ilves või mõni teine mees. Olgu või Partsi ajal Toompeal resideerunud kass, ikka parem kui see, mis meid justkui ees ootab.

Ja Inga soov, et rahvas endast märku annaks ja koonduks terve mõistuse eest, on saamas tõeks. Mina ei uskunud, ausalt. Palun vabandust.


Kommentaare ei ole:

Täitsa vanad asjad