Toorjuustu-valge šokolaadi kook õnnestus kolmandal korral!
Maitsnud veel ei ole.
Pilti ka pole teinud.
Aga.
Mul oli kohe hommikul juba selline tunne, et nagunii läheb kõik pekki.
Heeheehee.
Aga.
Ma mõtlesin läbi, lugesin natuke raamatut- Lia Virkuse, Angelika Kangi "Tordiraamat".
Ja küpsetasin lõdva käega tordi valmis.
Interpreteerisin veidi retsepti:
-3x180 g Creme Bonjour Naturel toorjuustu
- sidrunikoor ja 3 spl mahla
Ja parandasin vead:
-kasutasin väga head hapukoort (Meieri 20%, paks ja mõnus)
-sulatasin valge šokolaadi veevannil (paras kuumus, ei seganud enne kui silmaga oli näha, et allpool on enamus sulanud
-muutsin retseptis antud küpsetustemperatuuri- ökorežiimis kuumutasin ahju, koogi sisse lükates alandasin temperatuuri 160 kraadini (nagu soovitavad Lia ja Angelika toorjuustukoogi küpsetamise temperatuuriks) ja sättisin aja 1 h10 minuti peale
-täpselt tunni möödudes panin peale hapukoorekatte ja küpsetasin viimased 10 minutit samal kuumusel.
Kook tuli imeline!
Kui lauale läheb, teen pilti ja panen siia juurde.
Ise ka ei usu, et hakkama sain. Eh, need pisiasjad... mis muudavad maailma õnnetuks ja koledaks kohaks või... vastupidi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar