neljapäev, 26. juuni 2008

Täitsa elus

...aint et mis elu see on :) kes lähemad, need kuulevad.
Kogu aeg käib värviline virr-varr, ei teagi, mida eraldi esile tõsta.
Ehitaja sõitis tähtajaga üle, normaalne.
Poisid said klassid lõpetatud, normaalne. Nooremal kiituskiri, vanemal neli rahuldavat (tema võimete juures võtta pool vähemaks!).
Välismaaaal käisime ka, nautisime dokumentideta piiriületamist. Tegelt käisime päeva Soomes. Ja siis millalgi kaks päeva Tartus. Too viimane oli täiega nautimine. Suvi, soe, mänguväljak, jäätis, vesi, mõnus! Noja siis vihm tagasiteel, äike, külm, brrrr.... kah mõnus.
Titega eile arstil. 7960, 71 cm tutvuse poolest (tegelt sai õde sentimeetri jagu lühema tulemuse kui poolteist kuud tagasi). Nööp roomab (esimesena meie jõnglastest), magab mõnikord hea õnne korral mõne tunni oma voodis, räägib mõned sõnad, sööb hea meelega kõike ja kõiki, hambaid teeb hooga. Ah-jah, potil on kah asi selge: kui istutatakse, järelt tuleb midagi ema rõõmuks, isa heameeleks potti situtada.
Mis veel... ausalt, ei teagi. Kõrgematel keskkonnakursustel käisime... Nööp oli kaasas ja pidas end viimasepeale üleval, sain rahulikult kõikidel loengutel ja väljasõitudel osaleda.
Jaanipäeva olime koos minu kõige armsama lapsepõlvesõbratari perega Harju-ja Raplamaa piiril.
Igast uudiseid on, ka titeuudiseid mitmelt poolt. Aga piisab, et Kati Tootsi rasedus on avalik huviobjekt, kõigil ülejäänuil on nagu temalgi umbestäpselt üheksa kuud emaks kasvamist.
Kodus on segadused täiega. Ema mängib mängu MineSinnaEiTeaKuhu, TooSedaEiTeaMida ja lõpuks annan minagi alla. Ei jaksa enam tore inimene olla. Nii lühidalt- maja ehitasime nagu tahtis, ehitasime! Ei sobind. Korteri ostsime, mis s e l hetkel sobis, ostsime. Aga noh...
Eks me siis ise kolime väiksesse majja ja korterisse ja... või tahaks keegi kodustada viieliikmelist peret, kus pereemal on eriliselt sitt iseloom, pereisa on pidevalt juhtmeisse takerdunud, vanem poeg tegeleb teismeliseea vaevuste väljaelamisega, mh. avalikes kohtades (ja peetakse loomult protokolli vääriliseks; kirsina tordil ta vähemalt öökis oma kirjutise peale, saades ise ka aru, et ta käekiri pole suurem asi), noorem sulgeb end raamatusse ega osale kodutöödes ja kõiksepisem on piimasõltlane (tegelt küll paelub teda rohkem selle nimetamata jäänud kehaosa otsas rippumine, kust piim tuleb).
Suvi täiega. Isegi tööd lubab, eks olegi juba puhatud.
Aga nii tõsisemalt- mul on tõesti arvutist puhkus võetud. Järgmist sissekannet tuleb tõenäoliselt jälle tükk aega oodata.

Kommentaare ei ole:

Täitsa vanad asjad